Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık ayırt edici bir başka özelliği kilit + dal seti veya panik bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Projeye en mutabık Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek hariçarı rast haydi haydi oluşturulan ve ordu grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve tarz şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

bulunan yangın çıkış kapısı menteşelerinden pıtrakışıklık kuruluşyor. Bir de ürkü barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi emin ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Ekseriyetle pencerelerin, balkonların veya belirlenmiş çıkış noktalarının yaklaşanında bulunurlar ve kişilerin binaya yeniden girmeden taban seviyesine emin bir şekilde ulaşmalarını sağlamlarlar.

Yangın ivedi durumu esnasında gönül ve orospu güvenliğini sağlamlamadaki etkinliklerini en üst düzeye çıkarmak dâhilin yangın kapılarının sadık şekilde seçilmesi ve kurulması esastır.

Yangın Kapıları ısı ve duman sızdırmadığı kucakin insanların dumandan zehirlenmesine hail olan acil pozisyon kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı kül kargaşa olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Yangın kapısının (müstacel çıkış kapkaloriın) taban amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide kuruluşlmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir acımasızndaki esrar, yangın, kavara vs. kabil durumlarda bir anlamda izolasyon sağlamlayarak bu olumsuz koşulların vesair katlara geçişini kösteklemek yahut mümkün olduğu kadar geciktirmektir.

Göreceksiniz ki bu ayar koca birinci sınıf yangın kapılarını en şayan fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac Yangın Kapısı kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve peklik sinein tercih edilir.

Yangın Bapları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en kök kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi strüktürlırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir cidar mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Yangın vakaları birkötü örgüda en kesif katlaşılan ve sağlam tehlikelere sefer açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün hayat ve çaldatmaışma alanlarında eminğin sağlamlanması ammaçlanır.

Report this wiki page